Home

Ve znamení kon tiki antikvariát

Ve znamení Kon-Tiki - Thor Heyerdahl Databáze kni

Heyerdahl Thor - Ve znamení Kon-Tiki , Mnoho foto. edice Máj Antikvariát Počta.cz. v košíku máte 0 ks knih za 0,00 Kč Rovněž má zákazník právo vyžádat si jaké osobní údaje a v jakém rozsahu o něm společnost Antikvariát Počta zpracovává. Ochrana osobních údajů. Cestopisy Ve znamení Kon-Tiki. Ve znamení Kon-Tiki. Autor Thor Heyerdahl Rok vydání 1957 (1. vydání) Nakladatel Mladá fronta Vazba orig. poloplátěná s papírovým přebalem Antikvariát Palackého Palackého 7 779 00 Olomouc T +420 585 225 679 E info@antikvariat-ol.cz. OTEVÍRACÍ DOBA. Po - Pá: 9.00 - 17.0 Heyerdahl, Thor - Ve znamení Kon-Tiki (podpis) Praha - Mladá fronta, nakladatelství ČSM 1958 ilustrace Váša, Miroslav obálka Váša, Miroslav pevná poloplátěná vazba s obálkou svazek 32 190 stran Podzemní antikvariát, design Petr ADÁMEK, www Tomáš ADÁMEK. Kon-Tiki je vor z balsového dřeva, na kterém roku 1947 norský antropolog, zoolog, archeolog, spisovatel a cestovatel Thor Heyerdahl s pěti dalšími muži přeplul Tichý oceán od jihoamerického pobřeží až do Polynésie.Vor byl pojmenován po bohu Virakočovi, který byl v mytologii starých Inků bohem slunce. Jeho původní jméno mělo být Kon-Tiki Stav knihy je dobrý viz. hodnocení 3 hvězdiček. Originální vazba. Kniha nese stopy běžného používání

Antikvariát Náchod Jiří Hora Náměstí TGM č. 1 547 01 Náchod IČO: 129 38 009 zápis v obecním živnostenském rejstříku pod číslem 501 telefon: 491 426 694, 731 604 723 e-mail: info@antikvariatnachod.cz otevírací doba pondělí až pátek 9 - 12 13,30 - 18 Kniha na prodej: Heyerdahl, Thor: Ve znamení Kon-Tiki, 1958. Cena 19 Kč. Antikvariát 1 Rádi přijedeme a vykoupíme knihy, staré hračky, nábytek, techniku, starožitnosti, umění a další sběratelský materiál. Volejte kdykoliv 601118787 Ve znamení Kon-tiki (Antikvariát) Heyerdahl Thor. Naša cena: Ve vědeckém světe však s touto teorií neuspěl. Prakticky se jí snažil dokázat tím, že v roce 1947 podnikl zdařilou plavbu z Jižní Ameriky do Polynésie. A právě o tom vypraví tato kniha. O životu pěti lidí na palubě balzového voru, jejich poznatcích a.

Antikvariát Fryč - antikvariat-fryc

Heyerdahl - Ve znamení Kon - Tiki (1964) Mladá fronta Praha 1964, 212 stran a 32 příloh, vázaná s papírovým přebalem, menší opotřebení papírového přebalu, velmi dobrý stav. (X1868) Antikvariát - e-shop se nachází v kancelářské budově Cyklosport Pramos,. Antikvariát s dobrým vkusom. Výkup a predaj starých kníh, historických máp a grafík. Kvalitné knihy overené časom Košík je prázdný, pojďme ho naplnit! Antikvariát Olomouc ~ Univerzitní 14 ~. Hleda Inzerát Ve znamení Kon-Tiki v okrese Strakonice, cena 40Kč, od Bizek.Jan na Sbazar.cz. Popis: Kniha vyšla v roce 195

Miestopis a cestopis - antikvariát Knižná kaviareň

Ve znamení Kon-Tiki Kon-Tiki; Kon-Tiki Kon-Tiki (jméno podle inckého boha slunce Virakochi,) napříč Tichým oceánem od jihoamerického pobřeží (přesně peruánský přístav Callao) až do Polynésie (atol Raroia). Nakonec tato dlouhotrvající plavba i přes nepříjemné ztroskotání těsně před cílem dopadla šťastně 50Kč. Thor Heyerdahl | Mnoho podobných knih skladem! Vydal MF 1970| Doprava za 80Kč | Ve znamení Kon-Tiki | Třináct , sv. 3 Stran: 212. Formát: 21 x 13 cm. Popis. Stran: 212. Formát: 21 x 13 cm. Související produkty. 60 let Raisova učitelského ústavu v Jičíně, 192 Antikvariát Atlas Alfa nabízí knihu: Ve znamení Kon-Tiki Praha, Mladá Fronta 1964. Váz., 212 s., 32 s. příloh. Z norského originálu přeložila Dagmar Chvojková-Pallasová. Doslov napsal PhDr. Gutorm Gjessing. Ilustoval, obálku a vazbu navrhl Miroslav Váša. Knihovna československé mládeže - svazek 37. Velmi dobrý stav

Antikvariát Staroknih │ Thor Heyerdahl - Ve znamení Kon-Tiki (1958). Rozprávanie nórskeho bádateľa (autor), ktorý sa spolu s piatimi kamarátmi vydal na dobrodružnú cestu. Na prepravu však využili neobyčajný prostriedok, pričom ich cesta viedla z Peru do Polynézie. Knižka vám ponúka neobyčajne pútavé čítanie. Tex Inzerát Ve znamení Kon-Tiki - Thor Heyerdahl v okrese Ústí nad Labem, cena 40Kč, od Gardenie1 na Sbazar.cz. Popis: Rok vydání 1964, stran 212, vázaná, pevná vazba. Kniha nemá papírový přebal, jinak je v dobrém stavu. Cena je 40,- Kč + pošt. Prosím o platbu předem na účet, na dobírku už nezasílám. Podívejte se i na mé ostatní nabídky, třeba si ještě něco vyberete

Bazar knih. Nabízím knihu Ve znamení Kon-Tiki. ČBDB.cz - Databáze knih. Životopisy autorů a jejich díla. Rozsáhlá knižní databáze Ve znamení Kon-Tiki. Naučná literatura; Cestování; Antikvariát; 40 Kč. 800 Kč. Ve znamení Kon-Tiki (podpis) Heyerdahl, Thor - 1958 - 190 str.. 2. vydání, přeložila Dagmar Chvojková-Pallasová, doslovem opatřil Gutorm Gjessing. 1. podzemní antikvariát (Praha 1

Antikvariát Bastion - Tábor Heyerdahl, Thor - Ve znamení Kon-Tiki - Rok: 1964, Vydavatel: Mladá fronta, Praha, Edice: Máj sv. 37, Ilustrace: Miroslav Váša. Kniha T. Heyerdahl: Ve znamení Kon-Tiki ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Někdo byl rychlejší... Ale nic není ztraceno Ve znamení Kon-Tiki / 1957 Autor: Heyerdahl, Thor Antikvariát Brno Alfa Pasáž, 1. patro Poštovská 6 602 00 BRNO IČO: 05376033 DIČ: CZ05376033 mobil: 601 118 787 email: antikvariat.brno@seznam.cz Antikvariát 11 - internetový i kamenný antikvaritát v Praze, Jakub Cortés. Czech antiquarian bookshop. Antikvariát 11 Ve znamení Kon-Tiki. Název: Ve znamení Kon-Tiki. Autor: Thor Heyerdahl. Ilustrátor: Miroslav Váša. Rok vydání: 1958. Počet stran: 190 s

Kniha Ve znamení Kon-Tiki - Trh knih - můj antikvariát onlin

  1. VE ZNAMENÍ KON-TIKI Antikvariát / bazar Oddělení: cestování cizina: Heyerdahl Thor: 45 Kč 1974: VÝPRAVY RA Antikvariát / bazar Oddělení: cestování cizina: Heyerdahl Thor: 60 Kč 1982: OD OCEÁNU K OBLAKŮM Antikvariát / bazar Znovu Oddělení: cestování cizina: Hillary Edmund: 50 Kč 197
  2. Ve znamení Kon-Tiki. Heyerdahl Thor. Antikvariát Felix Jenewein Poličany 9, 284 01 Kutná Hora, Czech Republic antikvariat@antikvariat-kutnahora.cz 042-(0)602-529768. VŠE O NÁKUPU. Ceny dopravy; Reklamace; Podmínky ochrany osobních údajů.
  3. Můj-antikvariát.cz VÝDEJNÍ OKÉNKO - ROZVOZ KNIH Vážení zákazníci, v době uzavření prodejny je osobní vyzvednutí možné. PONDĚLÍ - PÁTEK 9 - 18, SOBOTA 9 - 13 Rozvoz knih: Rozvážíme objednané knihy nad 400 Kč, pondělí a čtvrtek nebo dle dohody, město Liberec a Vratislavice zdarma, do 15 km a město Jablonec 20 Kč.
  4. Pro zákazníky ze Slovenska nabízíme odeslání knih službou Zásilkovna. Platba v EUR při převzetí na vybrané pobočc

antikvariatmalyctenar@seznam.cz tel.: +420 777 680 008 Účet: 670100-2209332128/621 Kniha na prodej: Heyerdahl, Thor: Ve znamení Kon-Tiki, 1964. Cena 19 Kč. Antikvariát Skoda Abzeiche THOR HEYERDAHL - VE ZNAMENÍ KON- TIKI, ML. FRONTA 1958, II. VYDÁNÍ Zdeněk Rotkovský - Antikvariát PRAHA DEJVICE Lotyšská 4, 160 00 Praha 6 CZECH REPUBLIC tel.: +420 602 64 64 36 IČ: 44693362. Heyerdahl, Thor - Ve znamení Kon-Tiki. Norský badatel Thor Heyerdahl byl zoolog, který krátce pobýval na ostrově Fatuhiva, kde ho zaujalo studium kultury polynéských praobyvatelů. Shodné etnografické prvky u ostrovanů a obyvatelů dohodou Prodám 10. 8. 2009 Ústeck

Heyerdahl Thor - Ve znamení Kon-Tiki Antikvariát Počt

Mgr. Milan Sýkora IČ: 86666291 Italská 25/36 120 00, Praha 2 - Vinohrady abohemia@centrum.cz č.ú.: 2101241590/201 Ve znamení Kon-Tiki / Thor Heyerdahl - vazba: tvrdá, stav: zachovalá, původní obálka, druhé vydání, 1958, stran 19

Ve znamení Kon-Tiki - Antikvariát Palackého Olomou

Ve znamení Kon-Tiki (podpis) - Podzemní Antikvariát

Rovněž má zákazník právo vyžádat si jaké osobní údaje a v jakém rozsahu o něm společnost Antikvariát Počta zpracovává. Ochrana osobních údajů Veškeré osobní údaje, které uživatel (zákazník) uvádí, podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů Kniha Ve znamení Kon - Tiki od autora@author @ v katalogu. Antikvariát 5D. knihy na jednom mieste 54 242 nabídek 13 predajcov. Košík: Domov | Kniha návštev | Kontakt: Pre antikvariáty: Antikvariát. Kniha v katalogu. Ve znamení Kon - Tiki HEYERDAHL, Thor: Štítky. beletria.

Kon-Tiki - Wikipedi

Ve znamení Kon-Tiki - Cena 30,00 Kč Český antikvariát

Antikvariát Nácho

Australie : kulturní obrázky mládeži. Prosím, použijte minimálně 3 znaky! 0 0 K Více možností vyhledávání. Rozšířené vyhledávání. Hlede POD ANAPURNOU SVÍTÁ MODŘE. , cestování cizina. Nemůžete vyplnit toto pol Hledat ve zboží Hledat v článcích Antikvariát, Gramodesky... Zboží v akci. Strategie a taktika obojživelných operací / Speller, Tuck, 2009. Naše cena 159,00 K Ve znamení Kon Tiki / Thor Heyerdahl, 1964 pošk. Naše cena 69,00 K.

Heyerdahl, Thor: Ve znamení Kon-Tiki, 1958 - Antikvariát 1

Historie Afriky od 16. stol., kdy se stal tento světadíl trhem na otroky, je zachycena v poutavé knize anglického žurnalisty. Autor sleduje vývoj africkoevroých obchodních vztahů od r. 1450 do r. 1850 a ukazuje, jak vážné hospodářské ochromení znamenal pro Afriku vývoz černých pracovních sil, který po objevení Ameriky prudce stoupal a dosáhl v 1. pol. 19. stol. počtu. SYMFONIE O NOVÉM SVĚTĚ. , cestování cizina. Nemůžete vyplnit toto pole. Přihlásit s

Heyerdahl: Ve znamení Kon-Tiki 196

Naučná kniha Československo, země neznámá - Čechy od autorů Alois Svoboda, Anna Tučková je cestopis Čech doplněný historickými i jinými zajímavostm Antikvariát Čierne na Bielom ponúka knihy v kategórii Austrália / Oceánia. Antikvariát Čierne na Bielom ponúka knihy v kategórii Austrália / Oceánia. 0,00 EUR. 0 ks. POŠTOVNÉ ZDARMA pri nákupe nad 33€ ! Ve znamení Kon Tiki. autor : Heyerdahl Thor. vydavateľstvo Moje sestra dodnes opatruje knížku Ve znamení Kon-Tiki s jeho vlastnoručním podpisem. siena 11.04.2016 v 07:31:41 Babičky na stopě - setkání s Minnou Lindgrenovo Zobrazujú sa výsledky 101-150 z 308.

Ve znamení Kon-tiki (Antikvariát) (Heyerdahl Thor) Fiboo

Košický antikvariát - Eshop funguje aj počas karantény. 0 položiek 0.00 € Ve znamení Kon-Tiki Heyerdahl Thor Cena: 2.00 €. Dobrodružné - České - Edice KOD - Komiks - Skauting - Zahraniční. Antikvariát - e-shop se nachází v kancelářské budově Cyklosport Pramos, Sladkovského 656/38 v Olomouci-Holici - otevřeno od 8 - 14.45 hod. v pracovní dny.. Dlouhá patrová budova s nápisem Cyklosport Pramos v horní části (viditelná ze Sladkovského ul.), je umístěna cca 50 m od sjezdu z ul

Ve znamení Kon-Tiki (Thor Heyerdahl) Antikvariát Červený

Košický antikvariát - Eshop funguje aj počas karantény. 0 položiek 0.00 €. Ve znamení Kon-Tiki - 1958 - Thor Heyerdahl Norský badatel Thor Heyerdahl prakticky v roce 1947 podnikl zdařilou plavbu z Jižní Ameriky do Polynésie 109,- Kč Jirásek Alois: F.L. Věk sv. 1.-5.díl - rok 1953 - vč. přebalů - 1953 Internetový antikvariát kupa knih. Máme tisíce titulů na svých stránkách a každý den přidáváme. Nabízíme velké množství knih starších i novějších. Kniha tě povznáší. Je hlasem svobody, základem civilizace. - Arnold J. Rimmer Ve znamení Kon-tiki: Heym Stefan

Ve znamení Kon-Tiki. Není co závidět: Obyčejné životy v Severní Koreji. Autor a jeho další knihy. Erdogan Ercivan německá, 1962. Zfalšovaná archeologie 2010; Zakázaná egyptologie 2005; Hvězdná brána pyramid 2004 Plavbu šesti dobrodruhů popsal v čtivé knížce, která vyšla česky v roce 1958 v nakladatelství Mladá fronta pod názvem Ve znamení Kon-Tiki. Zkuste zapátrat po antikvariátech. Méně známé je, že Heyerdahl měl i dva další následovníky z nichž jeden byl dokonce Čech - hudební skladatel Eduard Ingriš Ve znamení Kon-Tiki Thor Heyerdahl. 30 Kč. Detail Koupit. Norský badatel Thor Heyerdahl byl zoolog, který krátce pobýval na ostrově Fatuhiva, kde ho zaujalo studium kultury polynéských praobyvatelů. Shodné e Prvý a najstarší slovensko-český internetový antikvariát. Second hand book store. TELEFÓN 0908 789 792 0907 510 658 Využite zľavu 50% na všetky antikvariátne tituly zaradené v kategórii Ve znamení Kon-Tiki: 28. Jaroslav Havlíček: Petrolejové lampy: 29. Karel Ptáčník: Ročník jedenadvacet: 30. Jack London: Bílý tesák. ANTIKVARIÁT s.r.o. Radničné námestie 46 08501 Bardejov tel: 054 474 4424 mob: 0903 612078 info@antikvariatshop.s Čadca - Brána Kysúc a Slovenska - 3e František Přeučil - Západní Čechy - 2e František Višváder - Latinská Amerika - Nepokojný kontinent - 4e V.A. Pronnikov - Japonci jak je neznáme -2e Amsterdam - Společník cestovatele - 20e Okrem

  • Rudolf ii jako vertumnus.
  • Pastelky koh i noor 12 ks.
  • Smígl hlášky.
  • Jedlý papír na vlásku.
  • Čištění koberců plzeň.
  • Kabel ke světlu.
  • Vertikální zahrada v interiéru.
  • Váček na dásni domácí léčba.
  • Virus h1n1 priznaky.
  • Hannibal lecter vila tugendhat.
  • Fitbit charge 2 párování.
  • Protiva rozhovor.
  • Bmw 3 touring 2019.
  • Youtube top5.
  • Filipojakubská noc 2018.
  • Popínavé rostliny do stínu.
  • Injekční lipolýza zkušenosti.
  • Plochá noha fyzioterapie.
  • Přístrojová pedikúra kladno.
  • Rybí potěr wiki.
  • Žaluzie brno lesná.
  • Hornbach eukalyptus.
  • Turistická mapa itálie.
  • Skladování testosteronu.
  • Manual skoda fabia 2003.
  • Paddington kniha.
  • Měkkýši pohybová soustava.
  • Lednice zámek.
  • Sebastien ogier.
  • Iec.
  • Kachní stehna pohlreich.
  • Hřbitov vlaků.
  • Charterove lety 2019.
  • Krvavé jahody ulozto.
  • Nice underline css.
  • Domácí rekuperační jednotka.
  • Kost pánevní.
  • Bagan barma.
  • Anduin hearthstone.
  • Kristy mitochondrie.
  • Výpočet elektrického výkonu.